Be om tilbud

KANGOO Z.E nå fra 203 900,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Gjør dine valg og se prisen. Be om et tilbud skreddersydd for deg.

KANGOO Z.E

For små og store oppdrag

Be om prøvekjøring

KANGOO Z.E.

Med innovative KANGOO Z.E får profesjonelle yrkesutøvere nye fordeler. Begrens skadevirkningen på miljøet og gi firmaet et nytt image. Nyt den behagelige og stillegående elektriske motoren og få oversikt over driftskostnadene. Renault KANGOO Z.E. vil gi deg mange positive opplevelser.Optimal lasting

De mange oppbevaringsløsningene i kupéen gjør det mulig å utnytte all plassen i bilen fullt ut. Oppbevaringshyllen for
A4-ark i instrumentpanelet er lett tilgjengelig, og for gjenstander som krever større plass kan du benytte takhyllen, hanskerommet eller oppbevaringsrommet i armlenet i midten (avhengig av modell). Det er også mulig å bruke oppbevaringsplassen under 2-setersbenken foran.

Lasterommet tilbyr et sjenerøst volum på mellom 3 m³ og 4 m³ avhengig av modell. Et bredt utvalg av ekstrautstyr oppfyller dine behov. Det finnes oppbevaringssystem for last, dører med eller uten vinduer og en praktisk skyvbar takluke i lasteromstaket.

For alle mål, se brosjyre.


Enkelt å lade

For å lade batteriet behøver du bare å koble til bilen i 6-9 t (for fulladet batteri) på en offentlig ladestasjon, på jobben eller hjemme. Du kan benytte deg av Renault R-Link for å kartlegge hvor de nærmeste ladestasjonene fins og om de er tilgjengelige.

Skreddersydd for deg

Renault KANGOO følger de nye retningslinjene fra Renault Design og tilpasser seg for å oppfylle dine behov som profesjonell yrkesutøver. To karosserilengder, ett utstyrsnivå, et bredt utvalg av ytesterke og økonomiske motorer. Deriblant en utgave med 100% elektrisk motor. Du finner helt sikkert en Renault KANGOO som passer for deg!


Proff kjørebok for proffe sjåfører

Alle Renault sine varebiler leveres med ferdig montert elektronisk kjørebok. Dette forenkler din hverdag og sikrer at din bedrift oppfyller myndighetenes krav til dokumentasjon. Fastmontert GPS sikrer automatisk registrering av alle reiser. Dersom flere sjåfører skal benytte samme bil, blir reisene registrert på riktig ansatt. Vi benytter elektronisk kjørebok fra Guard Systems som er FG-godkjent av forsikringsselskapene.


Avanserte verktøy

Renault KANGOO Z.E. er spekket med tilpassede innredninger og avansert teknologi. Med fleksible innvendige løsninger. praktisk og smart utstyr og et innebygget multimediasystem, er den ditt mobile kontor. Vi har tenkt på alt som gjør arbeidsdagen din og livet på veiene lettere.

Galleri

Utstyrsnivå

  • «Eco»-mode for energisparing
  • Elektrisk forvarmer: Tidsprogrammering av ønsket kabintemperatur
  • Tilleggsvarmer: Aktiveres manuelt ved kjøring
  • R-LINK med Carminat TomTom® navigasjonsystem
  • Skyvedør høyre side med vindu

Brosjyrer

Brosjyre

Renault KANGOO og Z.E.

Les brosjyre

Bilde av Anette Scheele

Hei, lurer du på noe om KANGOO Z.E?

Ring meg gjerne direkte på +47 95758518 eller send meg en e-post på Anette@jensen-scheele.no

Anette Scheele
Markedsansvarlig