Nye Renault Grand Scenic 7-seter

Vinn reise for 7 personer
til Disneyland Paris!

Kampanjen varer til 31.07.2017

Bestill prøvekjøring

Vinn reise for 7 personer til Disneyland Paris!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Bestill prøvekjøring

Eller ring oss på 69 21 35 00

Vinn drømmetur for hele familien til Disneyland Paris

Prøvekjør nye GRAND SCENIC innen 31. juli 2017 og bli med i trekningen av en drømmetur for hele familien til Disneyland Paris. Premien er for syv personer og inkluderer fly, hotell og inngangsbilletter til Europas største fornøyelsespark. Vi dekker inntil 7000 kr i reisekostnader ut over flybillettene.

Sett av langhelgen 11. – 14. august!

Bestill prøvekjøring i dag og bli med i trekningen!*

*Prøvekjøring må bestilles via kampanjesiden for å være med i trekningen.

VINNEREN TREKKES 31. JULI!

Opplev nye GRAND SCENIC

Den nye GRAND SCENIC har fått nye proporsjoner, fint utformede linjer og en eksklusiv farge, Brun Vison, som gir et særpreget utseende. I GRAND SCENICs romslige kupé er det plass til syv personer. Det er en attraktiv og ikke minst romslig flerbruksbil for dagens og morgendagens familier!

Pris fra kr 349900,-

Bilde av André Holter

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 98905379 eller send meg en e-post på Andre@mih.no.

André Holter
Selger

Åpningstider

Adresse og kart

Jensen & Scheele Auto AS
Vestgårdveien 5, 1789 BERG

Om Oss

Jensen & Scheele Auto AS ble etablert 01.09.2005 som forhandler av Mitsubishi i Halden og omegn, og ble forhandler av Renault person- og varebiler i samme distrikt i 2012. Vi er totalt 16 ansatte som holder til i Vestgårdveien 5 på Sørliefeltet mellom Halden sentrum og E6.

Vi er en stor og seriøs forhandler med en markedsandel på nybil i 2016 på nesten 27% i vårt distrikt. Vår målsetning er at vi skal være en foretrukken bilforhandler/verksted for kunder i Halden og omegn. Det skal vi oppnå ved å fokusere på god service, raske tilbakemeldinger og gode produkter. Forventningene for 2017 er å selge 300 nye Mitsubishi og Renault, og omtrent det samme antallet bruktbiler av ulike merker.

Jensen & Scheele Auto AS er en del av Jensen & Scheele konsernet som består av Jensen & Scheele Invest AS, Jensen & Scheele Eiendom AS, Jensen & Scheele Bilutleie AS og Jensen & Scheele Bil AS. Jensen & Scheele gruppen representerer Mitsubishi og Renault gjennom Jensen & Scheele Auto AS og Volvo gjennom Jensen & Scheele Bil AS.

Bestill prøvekjøring

Vinn reise for 7 personer til Disneyland Paris!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Bestill prøvekjøring

Eller ring oss på 69 21 35 00